Hirdetés 2017. június 25.

Évközi 12. vasárnap

 1. A mai vasárnap esti szentmisét a daganatos betegekért és hozzátartozóikért ajánljuk fel.
 2. A héten szerdán este 6 órától a férfikör rendez szalonnasütést, amelyre szeretettel várjuk a körbe nem tartozó Testvéreket is! Kérjük, hogy aki tud, étellel-itallal járuljon hozzá a közös asztalhoz.
  A péntek esti szentmisén lesz a Teréz misszió júniusi imaalkalma; tanúságtevő vendégünk Müller Márk elsőéves esztergomi kispap lesz.
  A jövő vasárnapi perselyadományokat az egész országban a Szentszék javára fogjuk továbbítani („Péter-fillérek”); szeretettel kérjük és előre köszönjük a Testvérek nagylelkűségét.
 3. A héten elsőszombaton az esti szentmise előtt lesz rózsafüzér-imádság. A jövő vasárnap elsővasárnap, du. 5 órától a rózsafüzér-társulat titokcseréjével és rózsafüzér-imádságával. Mivel ez a nap július hónap 2. napja, együtt imádkozik velük a Béke királynője imacsoport.
 4. A Harangszó július-augusztusi száma kivételesen július 2. vasárnapján jelenik majd meg; az ebbe a számba szánt írásokat szeretettel kérem hozzám eljuttatni július 5-ig, akár elektronikus, akár kézírásos formában. Előre is nagyon köszönöm!
 5. A szeptember 30-ra meghirdetett kirándulásra beteltek a helyek. További részleteket majd közvetlenül előtte hirdetünk.
 6. A hét jeles napjai:  hétfőn Alexandriai Szent Cirill püspök, egyháztanító; kedden Szent László király; szerdán Szent Iréneusz püspök, vértanú; csütörtökön Szent Péter és Pál apostolok
 7. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Jeremiás próféta könyve 20,10-13
  Szentlecke: Szent Pál apostol rómaiakhoz írt levele 5,12-15
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 10,26-33
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. június 25.