Hirdetés 2017. július 2.

Évközi 13. vasárnap

 1. A mai vasárnapi perselyadományokat az egész országban a Szentszék javára fogjuk továbbítani („Péter-fillérek”); szeretettel kérjük és előre köszönjük a Testvérek nagylelkűségét.
 2. A mai vasárnap elsővasárnap, du. 5 órától a rózsafüzér-társulat titokcseréjével és rózsafüzér-imádságával. Mivel ez a nap július hónap 2. napja, együtt imádkozik velük a Béke királynője imacsoport. A rózsafüzér-társulat élő tagjaiért július hónapban 3-án, hétfőn, a meghalt tagokért 5-én, szerdán lesz szentmise.
 3. A héten elsőcsütörtökön az esti szentmise előtt lesz rózsafüzér-imádság. Elsőpénteken a szokott módon felkeressük a betegeket.
 4. A jövő szombat esti szentmisét kivételesen kb. 18.15-kor fogom tudni kezdeni (egy másik templomban elvállalt esküvő miatt); kérem és megköszönöm a Testvérek türelmét!
 5. A Harangszó július-augusztusi száma kivételesen július 2. vasárnapján jelenik majd meg; az ebbe a számba szánt írásokat szeretettel kérem hozzám eljuttatni július 5-ig, akár elektronikus, akár kézírásos formában. Előre is nagyon köszönöm!
 6. A hét jeles napjai:  hétfőn Szent Tamás apostol; csütörtökön Goretti Szent Mária szűz, vértanú
 7. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Királyok második könyve 20,10-134,8-11.14-16a
  Szentlecke: Szent Pál apostol rómaiakhoz írt levele 6,3-4.8-11
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 10,37-42
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. július 2.