Hirdetés 2017. szeptember 17.

Évközi 24. vasárnap 

 1. Az elmúlt héten elkezdődtek a plébániai hittanórák és csoportok.

  Az elsőáldozásra felkészítő csoport csütörtök du. ½ 5-kor, a már elsőáldozottak számára induló csoport ½ 6-kor találkozik.

  A múltban megszokott kétéves ciklusnak megfelelően idén ismét szeretnénk bérmálást templomunkban. Kérem, hogy aki szeretné felvenni ezt a szentséget (akár 12 évesnél idősebb gyerek, akár felnőtt), jelentkezzen nálam, hogy a felkészülés menetét egyeztetni tudjuk.

  Szeretettel hívom újra azokat (a fiatalokat-felnőtteket), akik szívesen megkeresztelkednének vagy elsőáldozók lennének; kérem, jelezzék ezt nálam, és egyeztetünk időpontot.

  Újraindul a bibliakör is, folytatjuk a filozófia történetét (a XIX. századdal); az első alkalom ezen a héten lesz.

 2. A héten szombaton du. 2 órától ismét lesz foltvarró klub. A jövő vasárnapra ismét szerveződik egy családos gyalogtúra Péliföldszentkeresztre: találkozás reggel 8 órakor a templom előtt (10 órakor ott szentmise), visszaérkezés du. 5 óra körül. Aki helyet keres vagy fel tud ajánlani helyet az autójában, kérjük, jelezze Maresnál.

  A jövő vasárnap esti szentmisét a daganatos betegekért és hozzátartozóikért ajánljuk fel.

 3. Szeretettel hívom a képviselő-testület tagjait következő megbeszélésünkre jövő csütörtökön (szeptember 28.) este 18.45-re a díszterembe.
 4. Hollai Antal atyának a Szent István Társulat által kiadott új könyve (Szemlélni és befogadni. Gondolatok a Jelenések könyvéről) nálunk is megvásárolható, a sekrestyében, 1.350 Ft-os áron.
 5. A hét jeles napjai:  szerdán Koreai szent vértanúk; csütörtökön Szent Máté apostol, evangélista; szombaton Szent Pio atya
 6. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Sirák fia könyve 27,30-28,7
  Szentlecke: Szent Pál apostol rómaiakhoz írt levele 14,7-9
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 18,21-35
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. szeptember 17.