Hirdetés 2017.október 1.

Évközi 26. vasárnap

 1. Köszönet Hévei Áginak és Lacinak (és minden segítőjüknek) a szombati kirándulás megszervezéséért és lebonyolításáért!
 2. A mai elsővasárnap; du. 5 órától a rózsafüzér-társulat titokcseréjével és rózsafüzér-imádságával.

  A rózsafüzér-társulat élő tagjaiért október hónapban 3-án, kedden, a meghalt tagokért 9-én, hétfőn lesz szentmise.

 3. Október hónapban közösen imádkozzuk a rózsafüzért: a héten hétfőn-kedden-szerdán a reggeli szentmise után, csütörtökön és pénteken az esti szentmise előtt, fél 6-kor.

  Szombaton (elsőszombatonként), a nemzetközi eukarisztikus kongresszusra felkészítő új kezdeményezésként az esti szentmise után egyórás szentségimádást tartunk, ennek keretében imádkozzuk majd a rózsafüzért, és lesz lehetőség csendes elmélkedésre is.

 4. A héten hétfőn du. 5 órakor a Béke királynője imacsoport imádkozik megtérésekért. Kedden du. 5 órára szeretettel hívja a mozogni vágyókat egyórás jóga-tornára a Kaszap István torna-kör. Este 6 órakor az Oltáregylet találkozik. Elsőpénteken a szokott módon felkeressük a betegeket. Pénteken az esti szentmise után lesz bibliakör.

 5. Kérem, hogy a bérmálásra jelentkezettek keressenek meg a sekrestyében, a további menetrend egyeztetése céljából.
 6. Előre jelzem, hogy október 14-én, szombaton (reggel 8 órától) szeretnénk rendbe tenni a templomkertet; ehhez szeretettel kérjük – és előre is köszönjük! – a Testvérek segítségét!
 7. Hollai Antal atyának a Szent István Társulat által kiadott új könyve (Szemlélni és befogadni. Gondolatok a Jelenések könyvéről) nálunk is megvásárolható, a sekrestyében, 1.350 Ft-os áron.
 8. A hét jeles napjai:    hétfőn  Szent őrzőangyalok; szerdán Assisi Szent Ferenc; pénteken Szent Brúnó; szombaton Rózsafüzér Királynője
 9. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Ezekiel próféta könyve 18,25-28
  Szentlecke: Szent Pál apostol filippiekhez írt levele 2,1-11
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 21,28-32

 10. A Felsővárosi Harangszó melléklete
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017.október 1.