Hirdetés 2017. október 15.

Évközi 28. vasárnap

 1. Köszönet mindazoknak, akik együtt dolgoztak a templomkert rendbetételén szombaton; külön köszönet Antal Dávidnak a szervezésért!
 2. Október hónapban közösen imádkozzuk a rózsafüzért: hétfőn-kedden-szerdán a reggeli szentmise után, csütörtökön-pénteken-szombaton az esti szentmise előtt, fél 6-kor. 
 3. A héten kedden du. 5 órától szeretettel hívja a mozogni vágyókat egyórás jóga-tornára a Kaszap István torna-kör. 18.15-től a Béta imacsoport találkozik. Pénteken az esti szentmise után lesz bibliakör. Szombatra ismét szerveződik egy családi gyalogtúra; részletek, az időjárás függvényében, a levelezőlistán lesznek megismerhetők.
 4. A jövő vasárnapi perselygyűjtést a missziók javára továbbítjuk majd az egész országban; előre is köszönjük a Testvérek nagylelkű támogatását!
 5. A következő hetekben elkezdődik a templom elektromos rendszerének felújítása, amely egy EMMI-pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően valósulhat meg. A munkák biztosan járnak majd némi kényelmetlenséggel, de a tervek szerint nem kell elhagyni egyetlen misét sem. Előre is köszönjük a Testvérek türelmét! 
 6. Ministráns közösségünk felvételt hirdet: szeretettel várjuk azokat az iskolás korú gyerekeket, akik szívesen részt vennének az oltár szolgálatában. Jelentkezni a sekrestyében lehet november 1-jéig. 
 7. Hollai Antal atyának a Szent István Társulat által kiadott új könyve (Szemlélni és befogadni. Gondolatok a Jelenések könyvéről) nálunk is megvásárolható, a sekrestyében, 1.350 Ft-os áron.
 8. A hét jeles napjai: hétfőn Szent Hedvig szerzetesnő; kedden Antiochiai Szent Ignác püspök; vértanú szerdánSzent Lukács evangélista
 9. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Izajás próféta könyve 25,6-10a
  Szentlecke: Szent Pál apostol filippiekhez írt levele 4,12-14.19-20
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 22,1-14
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. október 15.