Hirdetés 2017. november 12.

Évközi 32. vasárnap

 1. Köszönet Herczeg Marikának és az Oltáregylet tagjainak az esperes-kerületi atyák elmúlt keddi vendéglátásának, illetve a Tóth Zoli gyászszertartása utáni agapénak a megszervezéséért és lebonyolításáért!

  Ugyancsak köszönet Maresnak és Hajnal Gergőnek a szombat délutáni, Márton-napi program megszervezéséért és lebonyolításáért!


 2. Tóth Zoli temetése kedden reggel 8 órakor lesz a budafoki temetőben – ezért aznap reggel nem lesz szentmise a templomban.
 3. A héten kedden de. 10 órakor ismét lesz nyugdíjas klub a díszteremben. Du. 5 órától lesz torna; este 6 órakor találkozik az Oltáregylet. Pénteken az esti szentmise után lesz bibliakör. Szombaton ismét lesz családos „gyalogtúra”. Jövő vasárnap lesz Szent Erzsébet ünnepe, a hagyománynak megfelelően a szentmisék perselyadományait az országos Karitász javára fogjuk továbbítani; előre is köszönjük a Testvérek nagylelkűségét!
 4. Előre hirdetem, hogy szeretettel hívom a képviselő-testület tagjait november 23-án, csütörtökön este 18.45-re a díszterembe.
 5. Előre hirdetem, hogy a november 25-én, szombaton az esti szentmise előtt, 5-6-ig szentségimádás lesz a templomban, ezzel a 2020-as Nemzetközi Eukarisztikus Kongresszus szervezőinek országos felhívására válaszolunk (lesz közös ima és lehetőség csendes elmélkedésre).
 6. Előre hirdetem, hogy november 25-én este lesz a következő filmklub.
 7. Előre hirdetem, hogy az idei adventben különleges felkészülési alkalomként december 3-án, advent 1. vasárnapján este 5-6-ig Sillye Jenő énekes-gitáros tanúságtételével várja a Testvéreket, majd az esti szentmisén is szolgál.
 8. Elkezdődött a templom elektromos rendszerének felújítása, amely egy EMMI-pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően valósulhat meg. A munkák biztosan járnak majd némi kényelmetlenséggel, de a tervek szerint nem kell elhagyni egyetlen misét sem. Előre is köszönjük a Testvérek türelmét!
 9. A hét jeles napjai:  hétfőn magyar szentek és boldogok; szerdán Nagy Szent Albert püspök, egyháztanító; csütörtökön Skóciai Szent Margit
 10. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Bölcsesség könyve 6,12-16
  Szentlecke: Szent Pál apostol tesszalonikiekhez írt első levele 4,13-18
  Evangélium: Szent Máté evangéliuma 25,1-13
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. november 12.