Hirdetés 2017. december 3.

Advent 1. vasárnapja 

 1. Köszönet az Oltáregyletnek a gyerekek Mikulás-napi megajándékozásáért!
  Köszönet Maresnak a mai koszorú-készítés szervezéséért és lebonyolításáért!
  Köszönet mindazoknak, akik a decemberi Harangszóban írásukkal gazdagították a közösséget!
 2. Az idei adventben különleges felkészülési alkalomként a mai vasárnapon, advent 1. vasárnapján este 5-6-ig Sillye Jenő énekes-gitáros tanúságtételével várja a Testvéreket, majd az esti szentmisén is szolgál.
 3. A mai nappal elkezdődik az advent: hétfőtől péntekig reggel 6 órakor lesz rorate-szentmise. Ezen a héten csütörtökön és pénteken este nem lesz szentmise.
  A Karitász-csoportunk a szentmisék végén idén is árusít adventi koszorúkat: az ebből keletkező bevételt a helyi rászorulók karácsonyi megajándékozására fogják fordítani.
  Szeretettel buzdítom a gyerekeket a piros szívek átvételére és karácsonyra készületként a jócselekedeteik feljegyzésére!
 4. A héten kedden du. 5 órától lesz torna; este 6 órától az Oltáregylet, ¼ 7-től a Béta imacsoport találkozik. Pénteken reggel a rorate-szentmise után közös rózsafüzér-imádságra invitáljuk a Testvéreket; ezzel egy országos kezdeményezéshez csatlakozunk. Pénteken a bibliakör kivételesen este 6 órakor kezdődik. Szombaton du. 2 órától lesz foltvarró klub.
  December 9-én, szombaton rendezzük szokásos adventi jótékonysági hangversenyünket az esti szentmise után, 19 órakor. Idén a koncert bevételét Tóth Zoli családjának ajánljuk fel.
 5. December hónapban a rózsafüzér-társulat élő tagjaiért 5-én, kedden, a meghalt tagokért 6-án, szerdán lesz szentmise.
 6. Csütörtök este a képviselő-testületünk új világi elnököt választott: imádkozzunk Veress Szabolcsért, hogy adassék neki erő és bölcsesség ennek az új feladatnak a teljesítéséhez!
 7. Karácsonyi ajándék-ötletnek szeretném a Testvérek figyelmébe ajánlani Hollai Antal atya nyáron megjelent új könyvét a Jelenések könyvéről; továbbra is beszerezhető a sekrestyében 1.350 Ft-os áron.
 8. A hét jeles napjai:  szerdán Szent Miklós püspök; csütörtökön Szent Ambrus püspök, egyháztanító; pénteken Szeplőtelen Fogantatás
 9. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Izajás próféta könyve 63,16b-17.19b; 64,1.2b.3-8
  Szentlecke: Szent Pál apostol korintusiakhoz írt első levele 1,3-9
  Evangélium: Szent Márk evangéliuma 13,33-37
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. december 3.