Hirdetés 2017. december 17.

Advent 3. vasárnapja

 1. Szeretettel hívom karácsonyi köszöntésre-koccintásra a képviselő-testületünk tagjait, a plébánia munkatársait, csoportjaink vezetőit most vasárnap, december 17-én az esti szentmise után a díszterembe.
 2. Adventben hétfőtől péntekig reggel 6 órakor rorate-szentmisét tartunk. Csütörtökön és pénteken este nem lesz szentmise.
 3. Hétfőn délelőtt készülök felkeresni azokat a betegeket, akik személyesen nem tudnak eljönni a templomba. Aki szeretné, hogy hozzátartozóját felkeressem, a mai napon még jelezheti ezt a sekrestyében.
 4. A szentmisék előtti gyónási lehetőségen felül külön alkalmat is szeretnék felkínálni: hétfőn du. 5-7-ig.
 5. A héten kedden du. 5 órától lesz torna. Pénteken este 6 órakor lesz bibliakör. Szombaton reggel 8 órakor szeretnénk berendezni-feldíszíteni a templomot a karácsonyi ünnepre; szeretettel hívok erre mindenkit, akinek volna ideje és ereje a segítésre. Utána kb. 10 órától hagyományos karácsonyi ajándékkészítés a díszteremben.
 6. A jövő vasárnap reggel még adventi szentmise lesz, a délután viszont már a karácsony jegyében telik: ½ 4-re szeretettel várjuk a gyerekeket a temolomba, énekes-játékos foglalkozásra, este 11-kor pedig mindenkit szeretettel látunk gyerekek és felnőttek közös karácsonyi műsorára. Ezt követi majd az éjféli mise.
  December 25-én és 26-án is vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék.
 7. Szeretettel kérjük a Testvérek hozzájárulását templomunk karácsonyi díszítéséhez a hátul elhelyezett dobozba; előre is nagyon köszönjük!
 8. Karácsonyi ajándék-ötletnek szeretném a Testvérek figyelmébe ajánlani Hollai Antal atya nyáron megjelent új könyvét a Jelenések könyvéről; továbbra is elérhető a sekrestyében 1.350 Ft-os áron.
  Ugyancsak elérhető a Képmás magazin 2018-as családi naptára 1200 Ft-os áron.
 9. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Izajás próféta könyve 61,1-2a.10-11
  Szentlecke: Szent Pál apostol tesszalonikiekhez írt első levele 3,8-14
  Evangélium: Szent János evangéliuma 1,6-8.19-28
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2017. december 17.