Hirdetés 2018. február 25.

Nagyböjt 2. vasárnapja

 

 1. A most vasárnapi perselyadományokat a katolikus iskolák javára továbbítjuk az egész országban; szeretettel kérjük és előre is köszönjük a Testvérek nagylelkűségét!
 2. A mai vasárnap esti szentmisét a daganatos betegekért és hozzátartozóikért ajánljuk fel.
 3. Nagyböjt péntekjein (17.15-kor) közösen végezzük a keresztutat: a most következő héten a házas közösségek vezetésével.
 4. A héten kedden du. 5 órától lesz torna, este 7 órától pedig férfikör.Pénteken az esti szentmise után lesz bibliakör.
 5. A héten elsőcsütörtökön az esti szentmise előtt lesz rózsafüzér-imádság. Elsőpénteken a szokott módon felkeressük a betegeket. Elsőszombaton az esti szentmise után lesz egyórás szentségimádás, ennek keretében imádkozzuk a rózsafüzért. Jövő vasárnap elsővasárnap, du. 5 órától a rózsafüzér-társulat titokcseréjével és rózsafüzér-imádságával.
 6. A márciusi Harangszóba szánt írásokat szeretettel kérem hozzám eljuttatni március 2-áig, akár elektronikus, akár kézírásos formában; előre is köszönöm!
 7. Plébániai közösségünk hagyományos tavaszi kirándulása április 21-én, szombaton lesz Péliföldszentkeresztre; a programban lesz szentmise, a templom és környéke megtekintése vezetéssel, szekérkiállítás megtekintése, séta Dobogókőn. A teljes részvételi díj 4.500 Ft, jelentkezni 2.000 Ft előleg befizetésével lehet Héveiné Áginál vagy a sekrestyében március 18-ig.
 8. A Püspöki Kar idén is meghirdeti a hagyományos nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést: szeretettel várjuk a Testvérek felajánlásait a hátsó asztalon március 11-ig. Ezek az adományok a helyi rászorulókhoz kerülnek majd.
 9. A Verbita Rendház kérésére jelzem, hogy keresnek takarítónőt napi 4-5 órára és szakácsnőt napi 5-6 órára. Jelentkezni személyesen a rendházban lehet, illetve az egyéb elérhetőségek a levezőlistán elérhetők lesznek.
 10. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Mózes első könyve 22,1-2.9a.10-13.15-18
  Szentlecke: Szent Pál apostol rómaiakhoz írt levele 8,31b-34
  Evangélium: Szent Márk evangéliuma 9,2-10
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2018. február 25.