Hirdetés 2018. március 11.

Nagyböjt 4. vasárnapja

 1. Nagyböjt péntekjein (17.15-kor) közösen végezzük a keresztutat: a most következő héten a férfiak vezetésével.
 2. A héten kedden de. 10 órától lesz a nyugdíjas klub következő összejövetele; du. 5 órától lesz torna, este ¼ 7-től a Béta-imacsoport találkozik.Pénteken az esti szentmise után nem lesz bibliakör.
 3. Március 16-17-18-án (pénteken-szombaton-vasárnap) az esti szentmise keretében nagyböjti triduumra (rövid lelkigyakorlatos beszédekre) vendégünk lesz Csepregi Róbert terézvárosi káplán.
 4. Március 17-én, szombaton az esti szentmise után ismét megszólal templomunkban Sík Sándor keresztútja az Adoramus előadásában.
 5. Karitász-csoportunk idén is készített kokárdákat. Azt kérik, hogy az erre szánt összeget a hátul elhelyezett karitász-perselybe tegyük; az összegyűlt adományokat a helyi rászorulók húsvéti megajándékozására fordítják.
 6. Plébániai közösségünk hagyományos tavaszi kirándulása április 21-én, szombaton lesz Péliföldszentkeresztre; a programban lesz szentmise, a templom és környéke megtekintése vezetéssel, szekérkiállítás megtekintése, séta Dobogókőn. A teljes részvételi díj 4.500 Ft, jelentkezni 2.000 Ft előleg befizetésével lehet Héveiné Áginál vagy a sekrestyében március 18-ig.
 7. A Püspöki Kar idén is meghirdette a hagyományos nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést: szeretettel várjuk a Testvérek felajánlásait a hátsó asztalon március 11-ig. Ezek az adományok a helyi rászorulókhoz kerülnek majd.
 8. A mai vasárnap szent szakaszai:

  Olvasmány: Krónikák második könyve 36,14-16.19-23
  Szentlecke: Szent Pál apostol efezusiakhoz írt levele 2,4-10
Ön itt van: Home Hirdetések Hirdetés 2018. március 11.